Billigste forbrugslån – Hvor?

Et forbrugslån er et lån, hvor pengene bruges til at købe diverse – Det kan være en rejse, en cykel og nyt tøj, en fløjte til første klasse og en ny skoletaske eller noget helt andet.

Det er med andre ord et lån, hvor du selv bestemmer hvad det skal bruge stil og det kan være 5000 forskellige ting, hvor det du låner til er vigtigt for netop din familie.

Høj rente – må forventes på et forbrugslån i 2024

Et ganske almindeligt lån, er den post lånefirmaerne og bankerne tjener mest på og derfor må du forvente at renten bliver langt højere end hvis du kom og spurgte på et boliglån eller et billån.

Renten vil dog altid være lavere end en kassekredit, hvor du betaler seriøst kasse for at overtrække – helt op til 18%.

Hvor kan jeg få et forbrugslån?

Som udgangspunkt, er det altid en god i de, at begynde med at anmode om priser i din egen bank.
Her vil du hurtigt få en fornemmelse af, om du overhovedet kan få lov til at låne og hvor dyrt det vil blive.

Er du ikke helt tilfreds med et din lokale bank kan diske op med, ja så er det kun kan se om der er billigere muligheder på markedet.

Brug 3 tilbud på lån

Der er flere lånefirmaer i Danmark, som har specialiseret sig i, at indhente mindst 3 tilbud på lån til dig ud fra en enkelt ansøgning – Det gør det hele langt lettere.

Vi kan kun anbefale at du prøver mindst et af de firmaer,s å du får 3 tilbud ind på lån, ja eller 3 afvisninger.

Det er gratis at ansøge om lån og derfor kan du lige så godt bruge de muligheder der nu er.

Får du 3 gange NEJ

Ja, så er der ikke mange muligheder tilbage, men der er nu én og det er en pantelån.

Her pantsætter du noget du har af værdi, har du f.eks. en violin, vil pantefirmaet vurderer den og give dig et beløb mod pant i violinen, du får et beløb og 3 måneder til at tilbagekøbe din violin.

De de tjener deres penge på, er ved at de vurderer det du kommer med til en meget lav værdi og håber på du ikke kan købe det retur,for då er det deres og så kan de sælge det på en auktion og måske tjene mere end de lånte dig.

Det kan virke pinligt, at komme med smykker, der har gået i arv de sidste 300 år, men hvis det er kommet dertil, jamen så er det jo det.
Der er ingen grund til at være flov, det er 100% clean business. Dem du kommer i kontakt med bruger hele dagen på at vurdere private genstandes værdi og du får en helt fair behandling.

Synes du den vurdering du fået er for lav, jamen så prøv et andet sted.

Får du stadigvæk en meget lav værdivurdering på de genstande du har, ja, så må det jo være den rigtige pris på markedet i dag.

Nej i banken og ingen værdigenstande – Hvad så?

Ja, så er der kun de lidt dyrere lånefirmaer tilbage.

Det er dem som typisk er kendte for Kvicklån til høje renter.

Du kender dem udmærket , det er f.eks. D.E.R og Leasy.

Er det eneste udvej, så gør dig selv en kæmpe tjeneste, brug 10 minutter på at undersøge, hvilket lånefirma, der har laveste ÅOP, så du i det mindste får det billigste låne i kategorien.

Sidst vi tjekkede ((renterne skifter på daglig basis) var der kæmpe forskel på renterne og ÅOP alt efter hvad du vælger – med andre ord – sammenlign lånepriserne før du vælger og tag det med lavest ÅOP.