Find billigste forsikring

Vi bruger ret mange penge hvert eneste år på at forsikre so på alle mulige måder.

Når vi skal på ferie, ja så skal vi være sikre på at vi ikke bliver kørestolsbrugere uden økonomi og når vi løber en tur i skoven skal ulykkesforsikringen være på plads, så vi godt kan skvatte og banke hovedet ned i en sten uden vi skal sælge huset.

Men langt de fleste betaler bare hver måneded UDEN, at tjekke om de kan få nøjagtig- ja, eller bedre dækning hos et andet forsikringsselskab.

Det er som med bilen da du var 18

Hvis du har prøvet at stå som 18 årig og bede om priser på forsikring af din bil, så ved du også at der er KÆMPE forskel på priserne alt efter hvilket forsikringsselskab du spørger.

Personligt husker jeg det første tilbud jeg fik på forsikring af min fede nye blå VW Polo, det var på 8.400 om året.

Det er jo mange penge at betale som 18 årig og jeg gik derfor i sving med at ringe rundt til omkring 10 selskaber og da jeg var færdig var jeg nede på 5.400.

Der blev vel brugt 2 timer på det, så det var en ret god timepris og hvis man tænker på, at prisen jo så er lav år efter år, ja så kan man spare 20.000 ved at ringe til 10 selskaber – Det er bør ALLE gøre.

På nettet kan du finde flere forskellige sammenligningstjenester, der tilbyde,a t hjælpe dig med at få tilbud ind.

Du kan der hurtigt få 3 tilbud på en bestemt type forsikring på én gang – du skal blot sende dem dine oplysninger, så ryger de videre til 3 forsikringsselskaber.

Det er ret nemt og enormt effektivt

De 3 forsikringsselskaber, der byder på det du vil forsikre – om det er din bil, indbo, ulykkesforsikring eller måske en komplet pakke, ja de ved jo at de er i konkurrence med mindst to andre selskaber.

De betyder de strammer ballerne sammen og med det samme giver dig den laveste pris de kan gå med til i håb om, at du vælger dem.

Det betyder du vil få helt overraskende gode priser kontra, hvis du blot ringer til dem.

Vi anbefaler du prøver det

Du kan afprøve det 100% uforpligtende og gratis via hjemmesiden Tjenestetorvet.dk – klik her og udfyld formularen, så får du tilbud i din indbakke.