Forsikringstjek

En forsikring er jo en lidt floffy tingest, der er svært at gennemskue både med hensyn til dækning og pris.

Prisen kan vi dog forholde os nogenlunde til, vi ved bare ikke helt hvad den egentlig inkluderer.

Men en ting er sikkert, der er ingen grund til at betale for meget, hvis du blot har behov for en indboforsikring og måske en ulykkesforsikring / fritidsforsikring.

De to ring bør ikke koste ret meget, men der er enormt stor forskel alligevel.

Vi kan derfor kun på det kraftigste anbefale et forsikringstjek hvert 10 år, så dine forsikringer er up to date.

Få 3 komplet uforpligtende og gratis tilbud på forsikringer i din indbakke – Se om du kan spare nu

Smarte sælgere med mange tillæg

Inden for forsikringsbranchen, såvel som i stort set alle andre brancher, er der lidt for smarte sælgere, der forsøger at udnytte din uvidenhed.

Langt de fleste i arbejde, der er medlem af en fagforening, har en fritids -og ulykkesforsikring gennem fagforeningen og det ved forsikringsselskaberne godt.
Derfor forsøger de altid at se om de kan sælge din sådan en, da du allerede er dækket og de derfor ikke kommer til at betale noget.

Stort set alle områder som forsøges solgt til dig som ”Tilvalg” vil meget sjældent være noget du får behov for.

F.eks. Toilet / kunne forsikring, hvor tit går dit toilet lige i stykker? Netop, det gør det jo ikke sådan lige og et nyt koster 1.500.

Laver du ekstratilvalg på det område, vil du kunne komme til at betale enormt meget over de næste 30 år -også selv om det rent faktisk får i stykker.

Et godt råd er derfor, sørg for din basis forsikring af dit indbo er i orden og du har en ulykkesforsikring, resten er kun en malkemaskine, du ikke får ret meget ud af – særligt hvis du har en stram økonomi.