Hvad kan jeg få i kontanthjælp

Det er måske første gang du skal have kontanthjælp og derfor vil du gerne tjekke hvad du egentlig kommer til at få.
Der kan være enormt mange årsager til du er hvor du er og det eneste positive er da at vi har et godt system til at sørge for man i det mindste kan få lidt – ikke meget, men lidt.

Oversigt over kontanthjælp, hvis du er ”jobparat” (2022 satser)

Situation – Type2022 beløb
Under 25 – 29 år
Hjemmeboende
3664
Under 25 – 29 år
Udeboende
7.522
Under 30 med barn uden ret til børnetilskud10.412
Enlig forsørger under 3014.882
Gravid under 30 efter12 uge11.716
Forsørger under 30
Med psykisk lidelse (udeboende)
15.570
Unge unger 20
Med psykisk lidelse (udeboende)
11.716

Kommer du i praktik kan du få et aktivitetstillæg.

Kom væk fra kontakthjælp – sådan gør du

Hvis du gerne vil væk fra kontanthjælpen og retur på arbejdsmarkedet, har du super gode Odds på området.

Når du er på kontanthjælp, vil du sagsbehandler meget ofte tilbyde en ny arbejdsgiver 3 måneder gratis arbejdskraft = Du kommer foran alle de andre, der søger et job, for du kan arbejde 3 mdr. gratis.

Måske tænker du “Jeg vil da ikke arbejde 3 måneder gratis” , men det er slet ikke så slemt endda, du får kontanthjælp med aktiveringstillæg i alle 3 måneder og er det den indsats der skal til, så GO FRO IT.

Arbejdsgiveren lærer dig jo ret godt at kende på de 3 måneder og du vil meget let kunne gøre et super godt indtryk med meget stor sandsynlighed for videre ansættelse til fuld løn.

Så lad os bare sige det sådan, stort set ligegyldigt hvilket job du tager, så vil det stille dig bedre end at være på kontanthjælp og derfor bør du selv aktivt presse på for at få et af de fede jobs.

Gør noget selv – få det fede job

Dem der bare render og laller, venter på kommunen og ikke laver en skid selv, ja de får altså ikke de fede jobs, de får totalt nederen jobs.

Hvis du laver en flyer med oplysninger om dig selv, hvad du kan tilbyde, hvilke kvalifikationer du har og hvad du gerne vil arbejde med og sender den til 200 virksomheder i din kommune, så skal du bare se – husk at skriv , der er mulighed for 3 måneder s gratis  praktik.

Det virker voldsomt effektivt, fordi der er ingen andre der gør det og det viser du tager initiativ og er motiveret. Du vil have et job og du vil gøre noget for det.

De ansvarlige i virksomhederne er slet ikke vandt til at få et brev fra en jobsøgende på den måde og det gør dem interesserede- specielt når du nu skriver , der muligvis kan blive tale om 3 måneders gratis praktik – det er jo Win win, de har intet at tabe.

Og netop derfor bliver du ansat.

Sådan gør du

Find et program, der kan lave en flyer eller en A4 oversigt med dig på.

Beskriv alle dine kundskaber og lidt om dig selv.

Husk at skriv at, der fint kan komme 3 måneders gratis praktisk på tale, så de kan se om du er den rigtige til jobbet.

Gå nu i gang med at surfe de virksomheder du gerne vil ansættes i, klik på deres “om os” side og se om der er en som står for ansættelse.

Noter navnet of deres adresse.

Sådan skal du gøre med op til 200 virksomheder nært hvor du bor og bagefter, ja så sender du dem simpelthen din uopfordrede ansøgning.

På adressen er det vigtigt du skriver navnet på den person, der er ansvarlig for ansættelse.

Der kan stå HR ansvarlig m.m.