Lån til ny mobiltelefon

Det er ved at være tid til at skifte mobil, den er garanteret gået i stykker og du skal hurtigt havene ny, som i, NUUUU.

Lån til ny mobiltelefonMen lad nu lige panikken ligge sig, så du kan tænke klart.

Du har måske ikke lige 10.000 stående klar til en ny vil d mobiltelefon og måske ha r du slet ikke fået betalt den du har (der er smadret), men hvad så?
Ja., du kan jo i hvert fald ikke få en ny hos det mobilfirma du stadigvæk afdrager på din ”smadrede” mobil.
Der er du tvunget til at blive ved med at betale.

Men du kan dog gøre noget smart, ring til dem – eller skriv til dem og forklar situationen, så du kan få lukket dit mobilabonnement, så du kun skal afdrage på den ødelægge mobil fremadrettet hos dem.

Kan det betale sig at få mobilen lavet?

Alt efter hvad der er gået kold på din mobil, vil det i langt de fleste tilfælde være langt billigere at få den fikset kontra at smide den ud og købe ny.

En smadret skærm koster ofte omkring 1.500 at få skiftet og diverse reservedele til en iphone eller hvad du har er ikke ret dyre – skærmen er klart den dyreste enhed at skifte.

Det vil derfor være en god ide, at tage ind til byen og få tjekket hvad det egentlig vil koste at skifte delene ud og få en mobil, der virker kontra at skulle ud og låne til en ny.

Den kommer aldrig til at virke ingen = Lån

Mobiltelefoner er blevet enormt dyre og når de går i stykker, er det jo det jo et helt måneds budget, der lige ryger.

Derfor vælger mange at finansierer næste køb af mobiltelefon hos deres mobiludbyder.

Den metode virker bare ikke skide godt, hvis man allerede har lån til mobilen ved mobilselskabet.

Her kan man jo så vælge at skifte nummer over til en ny mobiludbyder og få en mobil der på afbetaling.

Så har man to mobiler på afbetaling i en periode, men sådan er det jo.

Tag en kold ”mobil-tyrker”

Er du ansvarlig indstillet og kan du godt se, modellen med konstant køb af ny mobil på afbetaling ikke går, ja så er du ganske godt opdraget.

Det er nemlig nu tid til at tage en kold tyrker på mobilområdet og leve med en skod mobil i en periode til dit lån er tilbagebetalt.

Det kan lyde slemt , men det behøver det bestemt ikke være.

Køb en billig mobil i Bilka ti 300 kroner, der ikke kan en skid.

Den kan ringe og sende en sms, det er ret meget det den kan.

Det bliver din nye mobil,til lånet på den gamle er tilbagebetalt og du må lærer at leve med, at mobilen, ja det er bare en mobil, Facebook og Instagram, det er noget du kører på din PC.

Hvilke mobilselskaber tilbyder en mobil på kredit?

Er du ikke lige klar på vores løsning, med at leve i en ”mobilhule” de næste 8 måneder, ja så kan du naturligvis købe en ny ved det andet mobilselskab, der til byder afbetaling.

He får du en liste over de mobilfirmaer, der tilbyder afbetaling, så kan du selv tjekke om de har en mobil du gerne vil have etc.:

Telmore -Kæmpe webshop med masser af modeller

Callme -De har masser af de nyeste mobiler -og afbetaling

CBB – Enormt stort udvalg på afbetaling

Lån uden om mobilfirmaerne

Er du ikke interesseret i at låne ho set mobilfirma, kan du naturligvis ansøge om et lån hos et af de mange lånefirmaer online.

Så kan du helt selv vælge hvilket mobilfirma du vil tegne abonnement hos – og måske vil du bare have en ny mobil og blive ved samme udbyder, ja så kan du tage et online lån og købe en ny mobil i f.eks. Power.dk

Der er masser af muligheder for at optage et mikrolån på omkring 7.000 kroner.