Samlelån

Har du lavet lån hos 20 forskellige lånefirmaer og banker gennem tiden som en anden Luxusfælden deltager, ja så kan du spare et fuldstændigt vildt beløb ved at samle alle dine låne og få en lav rente.

Det eneste positive er gældens størrelse, der gør at mange lånefirmaer, gerne vil overtage den og give dig en meget lav rente kontra det du betaler hos de 20 lånefirmer i snot.

Typisk betaler man omkring 20% i rente på et kviklån og samler du alle dine låne kan du ofte komme under 10%.

Det er en kæmpe forskel, for du har sikkert behov for en lav månedlig ydelse og dermed en meget lang løbetid.

Billigste samlelånGå fra dårlig betaler, til styr på økonomien

Har u haft svært ved at betale alle dine ”Kreditorer” som de fint kaldes = lånefirmaer, ja så får du rykkere med gebyrer og morarenter på .

Det kan derfor have været voldsomt dyrt for dig at have mange forskellige kreditorer med forskellige vilkår og rentesatser – det er komplet uoverskueligt og derfor ender mange med at kaste håndklædet i ringen og slet ikke betale.

Få et samlelån og begynd at afdrage igen

Ved at få samlet alle dine forskellige lån hos et selskab til en god fast lav rente, kan du langt lettere overskue hvad der foregår og du har styr på hvad du skal betale hver måned – ja og hvor mange måneder du skal blive ved med det før din samlede gæld er væk.

Det gør det hele langt mere simpelt, du ved du skal betale et fast beløb til d.1 og så er alt inkluderet.

Få et tilbud på nyt samlet lån

Når du begynder at se nærmere på at samle din gæld hos en enkelt udbyder,s å skal du i første omgang finde dokumenterne på hvert lån frem.

I lånedokumenterne står alle vilkår og dem skal det nye firma have fat i før de kan beregne en samlet pris til dig.

I nogle lånefirmaer, står der i vilkårene, at du skal begale eg gebyr, hvis du ophæver lånet og indbetaler restgælden.

Gebyret har de lavet for de så er sikre på at de tjener på at have lån til dig.

Er der 20 , ja eller 100 lån hvor du skal betale et gebyr for at indfri lånet, så skal renten på samlelånet være meget lav for at det kan betale sig for dig at indfri de mange lån.

Det bliver meget nemt enormt avanceret og kompliceret.

Derfor anbefaler vi, at du tager kontakt til 2 eller 3 firmaer, der tilbyder samlelån og får en pris fra dem alle af, så du kan vælge den billigste.

Sørg for et realistisk månedligt beløb

Hvis du kunne få lov til at betale 1 krone om måneden resten af livet, ville det jo være fantastisk, men der skal nok mere til.

Ofte kan du vælge mellem flere års løbetid på gælden i det nye firma og her er det hunde vigtigt, at du er realistisk.
Lad nu vær med at sætte løbetiden til 3 år og betaling af 5.000 om måneden, hvis du næsten godt ved, at du ikke kan efterleve det.

Vælg hellere 7,5 år så den månedlige betaling bliver lidt mindre og lettere at overkomme.

Naturligvis er det dyrere at afbetale over 7,5 år kontra 5 år, men hvis du ikke får betalt, når du har valgt 5 år og kommer til at betale gebyrer og morarenter, så bliver det langt dyrere end at vælge 7,5 år

Så se realistisk på, hvad du kan betale i forhold til dit budget.

Herunder kan du se nærmere på flere af de lånefirmaer, der tilbyder at samle dine lån.