Tjen penge i weekenden – Ekstra job

En måde at løse de økonomiske udfordringer på, er ved at tjene mere ganske enkelt.

Et ekstra job i weekenderne, et aftenjob eller et ekstrajob hvor du arbejder hjemmefra.

Er du ikke i arbejde, er det naturligvis ikke en mulighed.

Mere arbejde i weekenderne

Der er masser af vikarbureauer, der søger ganske almindelige mennesker til at varetager vikaropgaver i weekenderne.

Det er typisk opgaver, hvor der er brug for ”arme og hænder” og ikke så meget andet, det kan være tømning af containers, udpakning af produkter og opsætning på hylder -og alle mulige opgaver, hvor du ikke behøver tænke ret meget ( det kan altså også være meget rart)

Du kan koble dig op som ledig i diverse vikarbureauer og det koster ikke noget at stå i dem, de kræver kun at du rent faktisk står tilrådighed i de dage og timer du har skrevet dig på til.

Som weekend vikar, kan du nemt tjene 2.500 mere om måneden ved at arbejde 2 weekender.

Gå med reklamer / aviser

Som avisbud eller reklamebud, kan du tjene en okay timeløn, når du har lært din rute at kende.

Mange ser det som ”skod arbejde” men hvis du udregner timelønnen og på samme tid husker på, at du får motion helt gratis, ja så er det faktisk en helt okay mulighed for både at tjene ekstra og få rør røvbalderen.

Et ret aktivt reklamebud kan nemt tjene 1.500 ind på 4 gange reklameudbringning pr. måned, men så er det også 4 – 5 timer pr. gang – Så I kommer ud med omkring 100 kroner i timen.

Besvar brugerundersøgelse online

En hel del firmaer vil gerne betale dig for at få din mening om forskellige ting og de betaler fra 3 kroner til 50 kroner pr. spørgeskema.

Hvis du deltager i 2 – 4 undersøgelser om ugen, kan du tjene helt op til 1.000 kroner pr. måned på at besvarer spørgsmål på internettet.

Bliv sæddoner

Her er det naturligvis kun mænd, der har muligheden og det er slet slet ikke alle mænd, der har en god nok sædkvalitet til at blive sæddoner.

Honoraret er næsten ens og omkring 500 pr. gang – Du kan leverer 3 x hver uge og dermed tjene 6.000 ekstra pr. måned. (Du skal selv opgive indtægten til SKAT)

Tjen penge online

Mangle I hele tiden penge i familien? Så er der muligheder for at arbejde online, hvis du ikke er på kontanthjælp (da vil det blive modregnet).

Er din mand eller kone i arbejder, er der dog ikke nogen der kan se, hvem der har arbejdet online og tjent ekstra.

Hvad kan du tjene penge på?

Der er faktisk ret mange online tjenester for virksomheder, der tilbyder, at finde svar på forskellige ting f.eks. om deres hjemmeside er nem at klikke rundt på eller svar på forskellige politiske spørgsmål, som et politisk parti skal bruge op til et valg – de betaler for din mening.

Du kan få fra 3 kroner for et klik til 50 kroner for at udfylde et langt spørgeskema. (eovendo.dk)

Svarer du på et brugerskema hver dag, kan du faktisk tjene helt op til 2.000 kroner ekstra ind om måneden før skat.

Sidder du alligevel bare derhjemme, jamen så er det en skide god mulighed for at hive lige det ekstra hjem I skal bruge i familien hver måned.

Hvor skal du tilmelde dig?

Lad os lige sige det med det samme – Melder du dig til med dit eget navn og er du på kontanthjælp, så vil alt du indtjener blive trukket fra i kontakthjælpen. Er der en i husstanden der arbejder, kan i bare bruge det navn, men er der børn over 15, kan I også bruge deres frikort.

Ja, eller det kan jo bare være dem, der rent faktisk deltager og tjener penge ind til familien, vi skal naturligvis ikke opfordrer til skattesvindel.

Du kan jo give ideen videre til de familiemedlemmer, der gerne må tjene ekstra og ikke er på kontanthjælp.